Selectează o Pagină

TERMENI SI CONDITII (T&C)

1. Scopul T&C

Prezentul document are natura juridica a unui contract la distanta incheiat intre: a) dumneavoastra in calitate de utilizator si b) Ropot Development SRL, cu sediul social în Bucureşti, sector 2, Str. Grigore Ionescu, nr. 100, bl.34, sc.A, et.2, ap.17, cam. 1, sector 3, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/8532/08.09.2010, cod de identificare fiscală RO 27364020.

Prezentul document reglementeaza conditiile de accesare si utilizare ale platformei www.reusehub.ro (denumita in continuare „Platforma”) de catre Utilizatori, precum si drepturile si obligatiile partilor derivate din accesarea si utilizarea Platformei. Platforma poate fi utilizata numai daca acceptati in prealabil prezentele T&C.

In situatia in care nu sunteti de acord cu oricare din prevederile prezentului document, va rugam sa incetati orice accesare/utilizare a Platformei.

2. Definitii

Urmatorii termeni folositi in prezentul document vor avea urmatorul inteles (cu exceptia situatiei in care acestia sunt folositi in mod vadit in alt sens):

a) „Platforma” – Platforma web disponibila la adresa www.reusehub.ro operata de catre RoPot Development SRL;

b) Impact Hub Bucharest – Ropot Development SRL, cu sediul social în Bucureşti, sector 2, Str. Grigore Ionescu, nr. 100, bl.34, sc.A, et.2, ap.17, cam. 1, sector 3, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/8532/08.09.2010, cod de identificare fiscală RO 27364020 impreuna cu partenerii sai detine toate drepturile (comerciale si de proprietate intelectuala) asupra Platformei;

c) Utilizator – orice persoana care acceseaza si/sau utilizeaza Platforma;

d) Utilizarea Platformei: orice actiune pe care un Utilizator o poate realiza in cadrul Platformei, precum dar fara a se limita la: accesarea acesteia la adresa www.reusehub.ro, accesarea oricarei categorii sau functii a Platformei; citirea oricarui articol si/sau vizionarea oricarui material video disponibil in cadrul Platformei, aplicarea pentru competitie, inscrierea la un eveniment si altele.

3. Acceptarea T&C. Modificarea acestora.

Utilizatorul se obliga sa citeasca prezentele T&C si Politica de Confidentialitate (care face parte integranta din prezentul document si care poate fi consultata aici: LINK) inaintea utilizarii Platformei.

Prezentul document se considera inteles si acceptat fara rezerve prin bifarea rubricii „accept termenii si conditiile” in procedura de inscriere in competitie sau participare la evenimente. T&C pot fi modificate in mod unilateral de catre Impact Hub, Utilizator urmand a fi instiintat cu privire la o atare modificare prin notificare in cadrul Platformei. Intr-o atare situatie Utilizatorul va putea continua utilizarea Platformei, acceptand in prealabil, prin bifarea rubricii corespunzatoare, noile T&C.

7. Drepturile si Obligatiile Utilizatorilor.

Utilizatorii se obliga sa utilizeze Platforma cu buna credinta, cu respectarea legislatiei in vigoare si a prezentului document si numai in acord cu scopul definit prin T&C.

In acest sens se interzice Utilizatorilor:

a) copierea partiala sau totala, decompilarea, dezasamblarea, crearea de opere derivate sau folosirea in orice alta modalitate a codului sursa al Platformei, si/sau a textelor, imaginilor, video-urilor cuprinse in Platforma, precum si orice alt act prin care ar putea fi incalcata proprietatea intelectuala a Impact Hub Bucharest asupra acesteia;

b) acordarea oricaror drepturi privind continutul Platformei sau a contului de utilizator unei terte persoane;

c) folosirea Platformei in legatura cu orice dispozitiv sau serviciu destinat sa ocoleasca masurile tehnice de securitate implementate pentru a controla accesul la Platforma;

d) copierea, modificarea, stergerea sau deteriorarea oricarei informatii continute pe echipamentele tehnice, incluzand dar nelimitandu-se la serverele si calculatoarele utilizate sau controlate de catre Impact Hub Bucharest.

e) folosirea Platformei pentru a invada intimitatea tertilor sau pentru a obtine informatii despre oricare dintre utilizatorii Platformei sau pentru a obtine o lista de utilizatori ai acesteia;

f) utilizarea Platformei pentru a incalca un drept legal al tertilor, inclusiv orice drept de confidentialitate, de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala, sau de a intreprinde orice actiune hartuitoare, calomnioasa, defaimatoare, abuziva, necinstita, amenintatoare, daunatoare sau altele similare; sau folosirea oricarei tehnologii de data mining, roboti sau similare de colectare a datelor;

g) accesarea sau utilizarea frauduloasa a oricarei zone a Platformei care poate fi accesata sub parola sau contra cost;

h) utilizarea oricaror mijloace automate pentru a accesa sau utiliza Platformei (inclusiv scripturi, „bot”, sau software similar);

i) modificarea, traducerea, decompilarea, reproducerea, dezasamblarea, sau incercarea prin alte moduri a obtinerii accesului la cheia privata sau orice cheie dev („dev key’) asociate cu Platforma, continutul sau serviciile oferite, sau folosirea sau incercarea de utilizare a oricarei chei private sau dev key intr-un mod in care sa se incalce termenii prezentului document;

j) copierea oricarui material din cadrul Platformei care beneficiaza sau ar putea beneficia de drepturi de autor;

k) orice alta actiune prin care s-ar putea crea concurenta neloiala Impact Hub Bucharest sau partenerilor sau sau prin care ar putea fi prejudiciate drepturile acestuia de orice fel (drepturi civile, comerciale, de natura intelectuala si altele);

l) folosirea unui limbaj sau dupa caz a unor expresii nepoliticoase/injurioase, care instiga la ura, discriminare sau revolte sociale, sau dupa caz a unui limbaj cu continut pornografic;

m) uploadarea in cadrul Platformei a oricaror informatii sau materiale cu incalcarea drepturilor de autor ale tertilor;

Ca urmare a incalcarii oricarei dintre interdictiile prevazute in prezentul document Impact Hub Bucharest are dreptul sa blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la platforma, fara ca acest lucru sa limiteze dreptul Impact Hub Bucharest de a apela la caile legale pentru a obtine repararea eventualelor prejudicii produse ca urmare a activitatii desfasurate prin contul de utilizator.

Utilizatorul raspunde in fata Impact Hub Bucharest si/sau a tertilor pentru incalcarea obligatiilor asumate prin prezentul document, fiind obligat sa repare orice prejudiciu (inclusiv beneficiu nerealizat) cauzat acestora.

8. Disponibilitatea, utilizarea si functionarea Platformei. Limitarea raspunderii.

Cu toate ca ne dorim sa oferim Utilizatorilor un serviciu online continuu si stabil, Impact Hub Bucharest nu garanteaza ca Platforma va functiona in mod neintrerupt/continuu si/sau la parametri tehnici ideali, fara erori. Orice intrerupere a functionarii Platformei si/sau orice functionare limitata sau ingreunata a Platformei nu va fi imputata de catre Utilizatori Impact Hub Bucharest, aceasta din urma neavand obligatia despagubirii Utilizatorilor in nicio atare situatie.

In acest context, Utilizatorii inteleg si accepta ca pentru anumite perioade de timp Platforma poate deveni neutilizabila sau dupa caz utilizabila partial din varii motive precum: lucrari de mentenanta, probleme privind serverele si/sau alte aspecte tehnice si/sau altele.

Totodata, desi Impact Hub Bucharest depune eforturi vadite pentru asigurarea unei experiente neintrerupte si sigure in cadrul Platformei, aceasta nu garanteaza Utilizatorilor ca accesarea si utilizarea Platformei este in afara oricarui risc si nu isi asuma niciun fel de raspundere cu privire la eventualele prejudicii pe care le-ar suferi Utilizatorul ca urmare a utilizarii Platformei.

In acest sens Impact Hub Bucharest nu garanteaza ca Platforma, serverele pe care este gazduita, sau e-mailurile trimise de la www.reusehub.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari.

Pe cale de consecinta, Utilizatorul foloseste Platforma pe riscul propriu, Impact Hub Bucharest neputand fi tinuta responsabila pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Platformei sau ca urmare a utilizarii informatiilor din cadrul acesteia.

Platforma poate fi accesata la adresa www.reusehub.ro. Nu ne asumam raspunderea in situatia in care Utilizatorul acceseaza Platforma de pe un alt domeniu web.

Platforma este pusa la dispozitia Utilizatorilor „as is” (asa cum este). Pe cale de consecinta, cu toate ca Impact Hub Bucharest va depune eforturi rezonabile pentru dezvoltarea Platformei, asigurarea mentenantei tehnice si repararea eventualelor bug-uri, Impact Hub Bucharest nu asigura servicii de garantie si/sau mentenanta si/sau suport tehnic Utilizatorilor.

Totodata, Utilizatorii nu pot solicita Impact Hub Bucharest sa dezvolte noi functionalitati si/sau sa revina la functionalitati la care Impact Hub Bucharest a decis sa renunte. In acest context, Utilizatorii inteleg si accepta ca Platforma poate fi oricand modificata ca si functionalitati, categorii, continut si scop de catre Impact Hub Bucharest, la fel cum Impact Hub Bucharest poate decide in mod unilateral si fara anuntarea prealabila a Utilizatorilor sa suspende accesul Utilizatorilor la Platforma sau sa o inchida accesului public.

Impact Hub Bucharest nu raspunde pentru acuraterea si/sau veridicitate informatiilor disponibile in cadrul Platformei (materiale text, foto, video, informatii privind membri Platformei, mentorii, evenimentele promovate etc.) si nu raspunde pentru parerile exprimate in cadrul materialelor (text, foto, video) de catre autorul acestora.

Impact Hub Bucharest nu raspunde pentru actiunile niciunui Utilizator sau tert efectuate in interiorul Platformei sau in exteriorul acesteia, in baza informatiilor dobandite in interiorul acesteia.

Impact Hub Bucharest nu raspunde in nicio situatie cu privire la evenimentele, produsele sau serviciile promovate prin intermediul Platformei si nici cu privire la membrii Platformei, interactiunea acestora si interactiunea acestora cu mentorii.

Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Impact Hub Bucharest nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

In orice situatie in care raspunderea Impact Hub Bucharest sau a partenerilor sai ar putea fi angajata, acestia nu raspund decat in limita pretului platit de catre Utilizator pentru utilizarea Platformei, daca un atare pret a fost platit de catre Utilizatori. In orice situatie, Impact Hub Bucharest si partenerii sai nu pot fi facuti raspunzatoare si nu sunt obligati sa repare eventuale daune, prejudicii, beneficii nerealizate, oricare ar fi acestea care au fost cauzare Utilizatorilor si/sau tertilor.

9. Drepturi de autor si drepturi conexe.

Impact Hub Bucharest si partenerii sai detin toate drepturile de proprietate intelectuala asupra Platformei in integralitatea sa (inclusiv codul sursa, elemente de design), precum si asupra siglei Platformei (logo). Totodata, Impact Hub Bucharest si partenerii sai detin drepturile de proprietate intelectuala cu privire la materialele text, materiale foto si/sau video prezente in cadrul Platformei, cu exceptia situatiei in care datele cu caracter personal apartin altor terti.

Utilizatorii se obliga sa respecte drepturile de proprietate intelectuala ale Impact Hub Bucharest precum si ale altor persoane care ar putea detine drepturi de proprietate intelectuala si sa nu efectueze nicio actiune prin care acestea ar fi incalcate.

10. Date cu caracter personal.

Impact Hub Bucharest colecteaza datele personale ale Utilizatorilor in limitele, scopurile si conditiile prevazute in T&C si/sau Politica de Confidentialitate. Prin accesarea si utilizarea Platformei, precum si prin inscrierea in competitie ori la evenimente, utilizatorul acorda Impact Hub Bucharest dreptul de stocare si prelucrare a datelor cu caracter personal introduse in Platforma. Dispozitiile Politicii de Confidentialitate se aplica in mod corespunzator.

12. Legea aplicabila si instanta competenta.

Prezentul document este redactat in limba romana si va fi interpretat potrivit intelegerii sensului termenilor sai in limba romana.

Prezentul document este guvernat de legislatia romana incidenta. Orice litigiu derivat din sau in legatura cu instalarea si/sau utilizarea Platformei se va supune spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Impact Hub Bucharest.

13. Alte dispozitii.

Prezentul document a fost aprobat in data de 21.04.2018 si isi va produce efectele incepand cu data de 21.04.2018

Impact Hub Bucharest isi rezerva dreptul de a modifica oricand prevederile prezentului document. Noile prevederi se vor aplica tuturor utilizatorilor, indiferent de data accesarii platformei.

Pentru orice comunicare cu Impact Hub Bucharest va rugam sa folositi adresa de email reusehub@impacthub.ro.

Politica de confidentialitate

Ropot Development SRL, cu sediul social în Bucureşti, sector 2, Str. Grigore Ionescu, nr. 100, bl.34, sc.A, et.2, ap.17, cam. 1, sector 3, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J40/8532/08.09.2010, cod de identificare fiscală RO 27364020. (denumita in cele ce urmeaza „Impact Hub Bucharest”) colecteaza si prelucreaza datele cu caracter personale ale utilizatorilor Platformei www.reusehub.ro (denumita in continuare „Platformei”), in conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protectia datelor cu caracter personal, cu modificarile si completarile ulterioare, Legea nr. 506/2004 privind protectia datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si in conformitate cu orice alte acte normative aplicabile.

Impact Hub Bucharest se obliga sa respecte toate drepturile utilizatorilor a caror date personale sunt colectate si prelucrate, astfel cum acestea sunt conferite prin lege.

Categorii de date care se colecteaza si prelucreaza.

Impact Hub Bucharest colecteaza si prelucreaza date cu caracter personal ale utilizatorilor persoane fizice, astfel cum acestea sunt furnizate in procedura inscrierii in competitie, inscrierii la evenimente si/sau astfel cum acestea sunt ulterior furnizate, in cadrul Platformei, dupa caz: Nume, Prenume, Numar de telefon, adresa email si webiste, adresa de domiciliu, resedinta sau corespondenta, imaginea, date privind studiile, functiile detinute, locul de munca, proiectele/afacerile dezvoltate de utilizatori, orice alte date cu caracter personal furnizate de utilizatori in cadrul Platformei.

Lista informatiilor care se colecteaza si prelucreaza poate fi modificata de catre Impact Hub Bucharest, utilizatorii urmand a fi notificati in cadrul Platformei cu privire la modificare informatiilor colectate si prelucrate.

Scopul colectarii si al prelucrarii.

Datele personale ale utilizatorilor sunt colectate si prelucrate in urmatoarele scopuri, dupa caz: reclama si marketing, promovarea Platformei, participarea la concursuri si competitii organizare de Impact Hub Bucharest prin intermediul Platformei, optimizarea experientei Utilizatorului in cadrul Platformei.

Acordul utilizatorilor privind colectarea si prelucrarea datelor.

Prin crearea contului de utilizator, alaturi de acceptarea Termenilor si a conditiilor si a Politicii de confidentialitate (parte integranta din acesta), utilizatorii isi manifesta in mod expres si neechivoc acordul pentru colectarea si prelucrarea datelor acestora cu caracter personal (inclusiv in ceea ce priveste stocarea si transferul acestora),  in conditiile prezentei Politici de Confidentialitate, a Termenilor si Conditiilor Platformei si a legislatiei in vigoare. Pentru evitarea oricarui dubiu, acordul pentru colectarea si prelucrarea datelor cu caracter personal se acorda pentru toate datele personale care vor fi colectate sau prelucrate, astfel cum acestea sunt mentionate in prezentul document.

Conform legii, utilizatorii se pot opune oricand prelucrarii datelor acestora cu caracter personal si respectiv pot solicita Impact Hub Bucharest: stergerea datelor colectate, incetarea prelucrarii datelor colectate, transformarea datelor colectate. in date anonime. Cu toate acestea, intr-o atare situatie, Impact Hub Bucharest isi rezerva dreptul de a limita sau anula dreptul utilizatorilor de accesa si/sau utiliza Platforma in orice mod.

Drepturile utilizatorilor cu privire la datele care le sunt colectate si prelucrate.

Impact Hub Bucharest asigura persoanele ale caror date sunt colectate si prelucrate, ca operatiunea de colectare si prelucrare este realizata cu respectarea Legii nr. 677/2001, a Legii nr. 506/2004 si/sau a oricarui alt act normativ incident.

Acesta garanteaza ca nu va transmite mesaje nesoliciitate (spam), astfel cum acestea sunt definite de lege si ca va depune toate diligentele necesare pentru pastrarea datelor utilizatorilor in siguranta.

Conform Legii nr. 677/2001 Impact Hub Bucharest garanteaza utilizatorilor urmatoarele drepturi: dreptul de acces la datele personale., dreptul de intervenţie asupra datelor personale, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul utilizatorilor adresa justiţiei, orice alte drepturi conferite de lege.

Utilizatorii solicita la orice moment o informare cu privire la datele personale colectate, precum si cu privire la transferul acestora catre terti.

Utilizatorii se opune oricand prelucrarii datelor cu caracter personal in conditiile expuse la capitolul „acordul utilizatorilor privind colectarea si prelucrarea datelor”.

Stocarea datelor si transferul acestora.

Datele colectate si prelucrate vor fi stocate pe teritoriul Romaniei si nu vor fi divulgate/transmise tertilor (cu exceptia partenerilor Impact Hub Bucharest) carora le pot fi transmise datele colectate in tot sau in parte, dar numai in raport de nevoile acestora.

In situatia unui atare transfer, raspunderea juridica cu privire la protectia datelor personale apartine in totalitate persoanelor carora datele le-au fost transferate, utilizatorii fiind de acord sa exonereze Impact Hub Bucharest de orice raspundere.

Cookie-uri.

Platforma foloseste cookie-uri. Cookie-urile nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Solicitarea de coockie-urile ne permite sa oferim utilizatorilor o experienta mai buna in cadrul Platformei.

Utilizatorii au posibilitatea de a dezactiva sau de a refuza primirea de cookie-uri insa exista riscul ca in acest caz accesarea Platformei sa devina dificil de vizitat si/sau utilizat.

Clauze finale.

Prezentul document poate fi modificat in mod unilateral de catre Impact Hub Bucharest. Cu toate acestea, Utilizatorii vor fi notificati in situatia modificarii prezentului document, urmand a accepta noua Politica de Confidentialitate pentru a putea continua utilizarea Platformei.

Prezentul document este guvernat de legea romana.

Orice litigii derivand din utilizarea Platformei se vor solutiona pe cale amiabila, sau dupa caz de catre instantele competente de la sediul Impact Hub Bucharest.

Pentru orice comunicare cu Impact Hub Bucharest va rugam sa folositi adresa de email: reusehub@impacthub.ro.